Verdens moderen

I kommer af stjernerne

Denne bog er blevet til i et samarbejde med Den Sorte Madonna, Den Store Moder, som hun kalder sig selv.

I september 2011 var jeg på pilgrimsvandring i Den Sorte Madonnas fodspor ned gennem Frankrig til Spanien. Nærmere betegnet til Chartres Katedralen, Rocamadour og Montségur i Frankrig samt Montserrat i Spanien. Alle disse steder har Den Sorte Madonna stor betydning.

I Rocamadour blev jeg for første gang kontaktet af hende. Hun kom til mig og lod mig mærke hendes energi. I Montserrat blev jeg spurgt om jeg ville skrive hendes ord og viderebringe dem. Efter hjemkomsten nedskrev jeg gennem et halvt år hendes ord. Ud af disse møder er kommet denne bog.

Jeg håber den vil bringe glæde og indsigt.

Citater fra bogen:
Jesus vandrede i ørkenen på vej mod et mål, som I vandrede og vandrer. Der er tørhed og knastørre buske. Alting støver og er tørt. Men kilden springer frem på det allertørreste sted.

Jeg er Maria Magdalene, en del af Den Store Moder. Da jeg gik på jorden, vidste jeg ikke, hvorfor jeg gik der, og hvem jeg var, så jeg ved hvordan det er at gå. Men fortvivl ikke, alting vil åbenbares for jer, som det gjorde det for mig.

Jorden drejer, tiden går. Jeg kommer tilbage, jeg ER tilbage. Mange bemærker det, men de fleste ænser det ikke. Stjerne skal funkle igen. Først var jorden, siden kom vi.

Du kan bestille bogen ved henvendelse til mig, Astrid Ravn på telefon eller mail, se under kontakt. Så sender jeg bogen til dig.

Pris: 149 kr inkl. forsendelse.

Anmeldelser

Skrevet af Finn B. Langgaard

I bogen er gengivet en række kanaliseringer, der er nedtaget og skrevet af Astrid Ravn. Hun er uddannet pædagog og arbejder i dag som clairvoyant, healer og medie, samt som kunstmaler med vægt på abstrakte, spirituelle malerier. I hendes malerier sætter hun farver på energi. Hun udtaler: Jeg er et sensitivt menneske. Det kan jeg kun give hende ret i. Hun forstår at synliggøre det usynlige; selve det, at bevæge mennesker.

I sensommeren 2011 drog hun af sted på en pilgrimsvandring i de sorte madonnaers fodspor. Turen gik til fire steder, hvor de sorte mad

onnaer lever deres stille liv. Første stop var Katedralen i Chartres, så fulgte Rocamadour, Montsegur og Montserrat.

Astrid Ravn blev stærkt påvirket af disse fire madonnaer. Så stærkt, at der kom en bog ud af det. Hun afgav et løfte på de indre planer om at skrive denne bog. Teksterne er kanaliserede budskaber, der kom til forfatteren gennem seks måneder. Om processen udtaler Astrid: Hun talte til mig og kaldte sig nu Den Store Moder.

Nu vil nogen nok spørge: Hvad nærmere er de sorte madonnaer? De er en fællesbetegnelse for en gruppe af figurer eller skulpturer, der forestiller Maria med Jesus barnet. De er tit udformet af træ eller sten og er brune eller sorte. 

Der fortælles mange legender om dem, og mange valfarter til stederne, hvor de findes. Efter sigende kan de udløse mirakler, visioner, åbenbaringer eller transpersonlige oplevelser. Sandheden i dette er denne bog et vidnesbyrd om. Forfatteren fik en række transpersonlige oplevelser – en åbenbaring.

De fleste sorte madonnaer findes i Frankrig og Spanien. Der findes ca. 200 sorte madonnaer af ovennævnte type. En sort madonna er måske en form for talisman? Mange af dem er fundet i naturen på steder, hvor der en særlig energi. Mange af dem dukker op eller frem i det 1100/1200 århundrede. Er de sorte madonnaer en fysisk tankeform? Eller sagt på en anden måde: En fysisk figur, der er med til, at skabe stærke tankeformer, når den beskues. Fordi den bevæger beskuerne på en helt særlig måde.

Bogen rummer budskaber om og fra Den Store Moder samt budskaber fra Maria Magdalene, Jesus og Universet. Jeg har valgt ikke at beskrive bogens indhold nærmere.

Bogen bør læses som en helhed og ikke klippes ud i små bidder. Jeg kan varmt anbefale at læse bogen. Endnu bedre: Begiv dig af sted på en pilgrimsfærd. Hvor du møder madonnaernes energi. Jeg anbefaler dette, da jeg har været på valfart til de samme steder. Lige som forfatteren drog jeg trygt af sted med Ann Bjerre, som arrangerer pilgrimsrejser og vandring.

ANMELDELSE Månedens bog – februar 2013

Verdens Moderen 
Anmeldt af Ellen Knudsen, bibliotekar og clairvoyant 

Bogens forfatter deltog i september 2011 i en af Ann Bjerres vandringer, og vandringen var i sporet  af ”Den Sorte Madonna”.

De ”Sorte Madonnaer”  har i mange år været et mystisk indslag i Europas kulturhistorie, og samtidig har de været til stor fascination for mange mennesker. 

Mange af De Sorte Madonna statuer blev under reformationen hærget og brændt på bålet. De statuer, der er tilbage, fremstår måske mest som kuriøse og gådefulde fremtoninger, der af mange turister bliver betragtet som et stykke kulturhistorie. Men hvor om alting er, er det et faktum, at de stadig eksisterer som fænomen, og denne bog er en indikation om, at de stadig ønsker at blive taget alvorligt.

I Rocamadour oplever Astrid Ravn en meget tæt kontakt med en af de sorte madonnaer, og hun har efterfølgende fået kanaliseret bogens budskab i en periode på omkring et halvt år.

Essensen af budskabet er, at vi mennesker skal få himlen ned på jorden, og vi skal gå den nye tidsalder (Vandbæreren) i møde uden frygt, men med et åbent hjerte og følge den syvende stråle. Et godt budskab – hele menneskeheden kan bruge. 

Bogen er som tidligere nævnt kanaliseret, og forfatteren gør også opmærksom på, at hun har bestræbt at videregive teksten så korrekt som muligt. Ved læsning af bogen er mine tanker flere gange endt ved den seneste julekalender fra DR ”Stjernestøv”. Lad os ønske, at vi nu begynder at flytte fokus fra vores hjerner til vores hjerter.